Rabbim dara düşünce "SABIR"
sabrı bulunca "ŞÜKÜR"
şükre erince "RAHMET"
rahmete dalınca "SEVGİ" sini ihsan eyleyip;
gönlünden geçeni avuçlarına döksün.
AMİN

1 Şubat 2008 Cuma

Merhabalar...

Blog sayfalarına ilk giriş yaptığım zaman içimde hem heyecan hem de bir korku vardı.
Öncelikle eşimin desteği ve yardımları ile başladığım bu paylaşımlarım, zaman içinde sanal dostlukların sıcak yaklaşımı ve desteği ile devam etti.
İlk zamanlarda gördüğüm bana göre hoş olmayan bazı yaklaşımlara artık bende alıştım. Emek ve zaman vererek hazırlamış olduğunuz yazı, tarif ve görüntülerin kaynak gösterilmeden alınmasının da ötesinde, bu sefer de sayfa adına yakın ya da benzer sayfa isimleri alınmasını da görmeye başladık.
Bu çerçevede, esas tarif ve paylaşım sayfam

(blogspot'ta) Image Hosted by ImageShack.us (resime tıklayın)

ve
(blogcu.com'da)Image Hosted by ImageShack.us (resime tıklayın)

olmakla beraber bloggspot'ta sayfama yakın bir isim alınmasına meydan vermemek için bu isimle sayfa açtım. Zira birçok arkadaşımdan benzer isimli sayfalardan söz edilmeye başlanmasına önce anlam veremezken, sonra yanlış yönlendirmelerden duyulan rahatsızlıklardan bende rahatsız olmaya başladım.

Kısaca bu sayfa üzerinde benim gerçek paylaşım sayfalarına ulaşmanızı diliyor, sizi ve de beni de yanlış yönlenme ile karşı karşıya bırakan sayfalardan da rahatsızlığımı bir kere daha dile getirmek istiyorum.
Sevgilerimle...






26 yorum:

anne ve cocuk dedi ki...

e hoşgeldin buraya da o zaman... sevgiler...

SOFRAM dedi ki...

teşekkür ediyorum, sizi diğer sayfama da bekliyorum...
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Yeni blogunuz da hayırlı olsun. Daha önceden beri (diğer) sayfanızı da sürekli ziyaret etmekteyim ve bir kaç kez de yorum bırakmıştım. Ayrıca; çok da haklısınız. Benzer problemleri ben de yaşadığım için ben de artık kanıksadım (sayılır) Hatta; değil kaynak göstermek, fotoğrafı da tarifi de -sanki kendileri yapmış gibi alıp yayımlıyorladıkları gibi; ben; tamamen bana ait bir buluşum olan pastamın aynısını sitesine reklamla koyup bu pastamı ücret karşılığı sipariş kabul edeni de tespit ettim. Hem de; benden tarifi aldığının ertesi gün sitesinde yayımlamış! Özellikle yayım tarihlerini bile kontrol edip tespit ettim. Yani her şey ispatlı ve delilli. Aslında yasal işlem yapmayı bile düşünmedim değil.....Daha neler neler! Hatta benim blog ismime benzer isim alan bir vatandaş, sitelerimdeki (yayımlanmış ve yayımlanacak olan)tüm tariflerimi ve fotoğraflarımı kendisine mail yolu ile yollamamı istedi.(Bu bahsettiğim vatandaş da, arkadaşım değil, zorunlu olarak aynı çalışma ortamında bulunduğum bir kadın)Hatta kendisini çok akıllı sana bu zavallı, her nedense, bana gerçek ismi le mail adresi değil, "cafe" ile başlayan bir mail adresi verdi, bu dökümanları kendisine göndermem için!!!!BU, yaşadığım bir kaç çirkin örnekten sadece ikisi.... Söyleyecek söz ve bu kabil insan müsvettelerini tanımlayacak sıfat bile bulamıyorum. Emeğe hiç saygı kalmamış..Neyse, ben sanırım başınızı ağrıttım.....Yemekleriniz de bu arada harika.Elinize sağlık.... http://adanasofrasi.blogspot.com; http://cafebrunch.blogspot.com..

Adsız dedi ki...

...Bİraz önce yazmıştım; fakat eklemek istedim...Yanlış hatırlamıyorsam, siz, Yemek Saati sayfasında epey mod.luk yapmıştınız. Guzel paylaşımlarınızı forumdan hatırlıyorum. Forum hala yayımda mı? Açıkçası bilemiyorum. Fakat bloglarınızda özellikle yöresel tarifleriniz de bulunduğu için favori sitelerimdendir.....
http://adanasofrasi.blogspot.com; http://cafebrunch.blogspot.com..

Adsız dedi ki...

Merhaba; acaba blogları tek çatı altında toplamadan hepsi ayrı ayrı yemek sitesi olarak mı devam edecek? Böyle biraz zor oluyor gibi,sanki.... Hayırlı olsun tekrar. Ben diğer sayfanıza da yorum bırakmıştım.

Naşide Dönmez dedi ki...

canım umarım burdada basına böyle seyler gelmez.insanlar artık iyice tuhaflaştı.allah akıl fikir versin ne diyeyim.nankörlük parayla degil ki....

.Adana Sofrası dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

evet,eynen öyle..hatta OKtay Usta'nın tatlıları diye aynı tarifleri ve resimleri kullanıyor o blog, yani fotoğrafı bile çalmış,hırsızlık bu!

angel dedi ki...

merhabalar arkadaşım,öncelıkle yanımda olup bneı yanlız bırakmdıgınz için çok teşekkur ederım...
yenı sayfan hayırlı olsun.sık sık gelrırm artık.sevgıyle kal...

ayşegül mutfakta dedi ki...

canım yeni sayfan hayırlı olsun güzel paylaşımlar diliyorum.
bu hırsızlarıda deşifre edelim ki pervasızlıkları yanlarına kar kalmasın.

karadenizsofrasi-Balıkesir dedi ki...

canım yorumun ve ziyaretin için teşekkür ederim..senin ustalığın yanında biz çırağız daha....yeni blogun hayırlı olsun ..sağlığında ki sorunların son bulması en büyük dileğim .. havalar gerçekten birden ısındı balkon keyfi yapmaya başladık bile..memlekette de öyleymiş kavınvalidemden aldım hava durumunu..sende ısındı diyosun buralarda havalar..güzel bir yaz geçer inşallah..
öptüm canım sana ,eşine,çocuklarına sağlık,huzur,mutluluk diliyorum..görüşmek üzere...

karadenizsofrasi-Balıkesir dedi ki...

Fatmacım yoksun kaç gündür inşallah iyisindir..merak ettim doğrusu bir sorun olmamasını diliyorum..kendine dikkat et canım...sağlıklı günler diliyorum...sevgiler....

Adsız dedi ki...

merhaba canım yorumun için teşekkürler kusura bakma ancak cevaplayabildim .Mayana, anason deyince bileceğini zannediyorum.sevgiyle kal sağlıklı ve huzurlu günler sizinle olsun.

Adsız dedi ki...

Sayın Blog kardeşim
samsundaymışsınız ama hiç tanışamadıkk eşinizlede sizinle de..
ben büyükşehir belediyesinde muhasebeciyim. Yazdıklarınızı da takip ediyorum. Eşinizin rahatsızlığından dolayı da geçmiş olsun dileklerimi geçde olsa iletmek isterim. Tanışmak dileğiyle saygılar..

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, güzel yorumun icin cok tesekkürler. Ben neden se bu ara senin yorumdan ismine tiklama yapinca buraya ulasiyorum, yine öyle olunca buraya yazdim. Yani Sofamm la ilgili yaziniza(01.02.2008 tarihli) Katikli ekmek gercekten cok güzel olmustu, belki sizin yaptiginiz kadar degilsede tadi nefisti. Onun icin yapip yayinladim ve tarif icin sizin adresi verdim. Bu ara pek tarif yayinliyamadim, istanbul resimleri ile ugrastim ama daha sirada bekleyenlerde var, sevgiler, güzel hafta sonlari, ailecek selamlar....

Baharcicegi dedi ki...

Yeni sayfaniz hayirli olsun,blogcudayken benim tarifimi kendi tarifiymis gibi alip yayinamisti ,arkadaslarimin cogu ikaz ettiler o kisiyi ama nafile hala tarifim o kisinin blogunda.
sevgiler

Marifetane hobi dedi ki...

Yüce Allahın, Sevgisi..Bereketi..Saadeti..Şefkati..Merhameti..Adaleti..Mağfireti..Rahmeti üzerinize olsun..Kandilin mübarek olsun sevgili arkadaşım..

serhobi dedi ki...

arkadaşım ve hemşerim merhaba bana yorum yazmışsın blogspotun acemisi olduğum için yeni gördüm hemen ziyaretine geldim sinoplu olduğunu yazmışsın dahada mutlu oldum arkadaş listemi buraya geçirmeyi başaramadım sen beni arkadaş eklersen sevinirim sık sık görüşmek dileğiyle umarım bu mesajı yollayabilirim sevgiler

Unknown dedi ki...

canim hersey mükemmel olmus bende blogstopa tasindim beklerim eee diger tüm yorumlar blogcuda kaldi artik burasida yorumlanir insallah öpüldün canimin ici

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Çok geç kalmış olsam da içten doğumgünü kutlamanız için çok teşekkür ederim:))

Sımsıcak sevgiler.....

Adsız dedi ki...

merhabalar blogda yassı kadayıfı (taş kadayıfını) evde yaptığınızı söylemişsiniz mümkünse tarifini verebilir misiniz? ummuemetullah@hotmail.com

SOFRAM dedi ki...

Sayın isimsiz arkadaşım, kontrol panellerimizdeki arıza nedeniyle hemen cevap yazamadım.İstediğiniz tarif aşağıdaki linktedir.Benim asıl paylaşım sayfam, aslanın mutfağından(http://soframdan.blogspot.com/ ) sayfamdır.

http://soframdan.blogspot.com/2008/03/auzlu-yass-kadayf.html

Naşide Dönmez dedi ki...

canım geçmiş bayramın mübarek olsun.sevgiler.naşide

belgin kıral dedi ki...

iyi geceler , selamlar

Halenze dedi ki...

canım kusura bakma bu bebe bende akıl bırakmadı:) hayırlı uğurlu olsun yeni sayfan diyelim . görüşmek üzere:)

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

inşallah karşılaştıgınız sorunu aşarsınız bu vesileyle.sevgiler